Despre noi

Scopul acestui blog este da a invata impreuna mai multe despre noi si despre ceilalti din jurul nostru. Va contine atat teorie cat si o parte practica de a ne rezolva probleme. Psihologie practica e un blog condus de mai multe persoane pasionate de psihologie, unele cu cunostinte practice, alte cu cunostinte teoretice.

Cate ceva despre noi

Geta (getatr)

– psiholog;
– master în “Psihoterapii si psihologie clinica” din cadrul Universitatii Tibiscus din Timisoara;
– membru ARAT
– membru APRS
– mai multe despre activitatea mea găsiţi şi pe: www.psihologiepractica.ro

Elena (elenatr)

Pregătirea mea profesională este în domeniul ştiinţelor exacte, matematică şi informatică.

Din totdeauna am fost interesată de partea invizibilă a existenţei noastre, m-a fascinat domeniul paranormalului, începând cu fenomenul OZN şi sfârşind cu ezoterismul, psihologia transpersonală, locurile din România cu o încărcătură spirituală deosebită.

Am căutat să văd ceea ce uneşte filozofiile lumii, esenţa, care este dincolo de deosebirile dogmatice. Am căutat să înţeleg legătura indestructibilă între individ şi Creaţie.

Îmi place să citesc cam tot ce găsesc în acest domeniu. Îmi plac scrierile lui Osho şi povestirile lui pline de tâlc. Îmi place Lazarev pentru modul în care face legătura între cauze şi efecte. Şi multe mai sunt lecturile din acest domeniu care îmi plac…

Alte preocupări? Îngrijirea florilor – cactuşi, muşcate, crizanteme. Acvaristica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.