2. Nu iti limita potențialul

Fiecare dintre noi avem capacitatea de a realiza o multime de lucruri. Pusi in situatia de a actiona ne dam seama ca avem un potential mult mai mare fata de ceea ce credeam noi. Fiecare dintre noi avem limite. Unele dintre el sunt ok pentru că ne protejează. (o știm pe aceea cu degetele băgate în priză :P)

Din ceea ce a scris Timothy despre potențial aș sublinia acest citat:

Acționează în afara zonei tale de confort.

E bine să acționăm așa mai ales când nu ne convine unde suntem, atunci cand ne dorim o transformare. De exemplu mie incă nu îmi este confortabil să vorbesc la conferințe, mereu prefer grupurile mici. Pentru mine o provocare este să pun întrebări la acest gen de evenimente. Sunt sigura ca exersand voi depăsi această limită.

Pentru ce anume ați ieși din zona voastră de confort?
Care sunt limitele voastre?

3 thoughts on “2. Nu iti limita potențialul

 1. Anul trecut am iesit mult din zona mea de confort… ce am facut? Sa vedem: am inceput sa merg regulat la sauna, desi detest spatiile inchise si caldura, m-am postat “vitejeste” langa usa si am strans mana prietenului meu insa am mers.. acum nu mai am nevoie sa fiu tinuta de mana, insa tot prefer sa stau langa usa.

  Apoi tot anul trecut am fost la prima mea conferinta pe teme economice… si ca sa pot merge a trebuit sa tai din ce consideram eu important, banii si meditatiile ca sa pot sa particip.

  Anul trecut am decis singura sa imi operez cainele in speranta ca va trai si va bine si a facut-o, acum e rotund ca o giamandura, alearga vesel prin casa si a ajuns de la 5 kg la 12! Tot zic ca il voi pune la dieta insa cand imi aduc aminte cum nu se putea tine pe picioare ca nu manca si facea crize ca de epilespie…. si imi trece. Sigur nu o sa il las sa aiba probleme de sanatate din cauza obezitatii, insa un pic mai gras nu e asa rau. 🙂

  Acestea sunt primele lucruri care imi vin acum imi cap, ce da, m-au scos in zona de confort si m-au facut sa fiu mandra de mine si de rezultatele mele. 😉

 2. Excelent, Cristina! Ai reusit sa realizezi multe lucruri in afara zonei tale de confort.
  Iti doresc in continuare cat mai multeocazi de a iti depasi limitele.

  Multumesc pentru comentariu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.