La sfarsit de an

Anul 2014 a fost pentru mine un an plin de realizari pe plan personal. Mi-a ramas destul de putin timp pentru blog, citit, sport si alte activitati.

Anul acesta:

   – am schimbat tema blogului, inca nu sunt multumita de ea. Mi-ar place un logo personalizat, un nou design, insa mai vedem. Sigur mai am nevoie de un plugin pentru spam-uri.
  – nu am reusit sa scriu prea multe articole. Creierul nostru proceseaza diferit atunci cand scriem fata de atunci cand vorbim. Cu vorbitul sper ca ma descurc destul de bine ;). Imi  doresc sa imi imbunatatesc modul in care ma exprim prin scris. Astfel sper sa imi fac timp pentru a scrie mai multe articole.

1111111

  – mi-am propus sa citesc 20 de carti si am reusit sa citesc doar 18. Fara sa iau in calcul si articolele de specialitate pe care le-am citit de-a lungul anului. Sunt multumita de numarul de carti citite. Evidenta o gasitit pe goodreads
  – am participat la conferinta de Analiza Tranzactionala;
  – am urmat cateva cursuri de pe coursera cum ar fi:
  Moralities of Everyday LifePreventing Chronic Pain: A Human Systems ApproachThe Clinical Psychology of Children and Young PeopleResilience in Children Exposed to Trauma, Disaster and War: Global Perspectives. Cel mai fain curs a fost despre cum sa invat sa invat :Learning How to Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects) Unele dintre aceste cursuri se reiau si la anul.
  – am reusit sa particip la destul de multe sesiuni online  sustinute de psihoterapeuti din Marea Britanie. Cel mai mult mi-au placut supervizarile si sesiunile sustinute de Robin Shohet . Sper ca la anul vor fi intalniri la fel de interesante ca si in acest an.

Per ansamblu sunt multumita de realizarile mele.
Care au fost realizarile voastre in 2014?

Leave a Reply

Your email address will not be published.