Serile de marti

Și pentru că tot v-am zis despre conferinta de analiza tranzacțională (AT) vreau să vă mai povestesc și despre serile mele de marți.

AT-iști din Anglia au avut o idee grozavă. În fiecare marți între ora 21-22 invită câte un specialist în analiză tranzacțională să vorbească despre diferite teme – depresie, alcoolism, afaceri etc.

Există posibilitatea de a pune întrebări live prin intermediul chat-ului. Vizionarea este gratuită. Interviurile se găsesc pe http://www.onlinevents.co.uk/

De ce anume ai nevoie? De un calculator, boxe , o conexiune bună la internet și timp disponibil pentru această activitate. Din păcate aplicația nu merge și pe tableta( cel puțin pe a mea nu a funcționat )  

Dacă nu poți să vezi un interviu live există posibilitatea de a îl vedea la cerere, însă bineînțeles contra cost. (5 lire/luna sau 50 lire/an) 

Bonus – în alte seri sunt interviuri cu specialisti din ale ramuri ale psihologiei. Uneori sunt prezentate chiar conferinte.

Recomand abonarea la newsletter deoarece uneori apar modificări în program și poți afla cu o zi înainte despre un eveniment care nu era afișat pe site.

Pe mine mă încântă acest program, am învățat multe lucruri atât despre psihologie, cât și despre sistemul britanic de abordare a psihologiei. Să nu mai zic de beneficiul secundar – exersarea listening-ul la engleză.

Oare cum ar fi un astfel de proiect în România? Oare ar avea succes?

Leave a Reply

Your email address will not be published.